Новини та акції | Spinex
+
spinex.vin@gmail.com Як дістатись
Онлайн консультація
Пн-Пт 8:00-20:00
Cб 8:00-16:00

Актуальні новини

Spinex: 5 років досягнень – Сила в команді

5 років тому ми відкрили двері центру Spinex з метою змінити стандарти хірургічного лікування. За цей час ми встигли зарекомендувати себе як лідера у галузі хірургії, працюючи за міжнародними стандартами та забезпечуючи найвищий рівень обслуговування. Фільм “Spinex: 5 років досягнень – Сила в команді” покаже найяскравіші моменти нашої роботи, розповідає історію становлення центру від самого […]

11.03.2024

Безкоштовне оперативне лікування та реабілітація військовослужбовців

З початком повномасштабної війни в Україні, центри сучасної хірургії Спайнекс та реабілітації Аксіс не припинили свою діяльність, але почали надавати високоспеціалізовану медичну допомогу військовослужбовцям та цивільним. У центрах для військовослужбовців Збройних сил України та їх сімей послуги надаються безкоштовно, також даруються знижки: діагностика, консультації та оперативні втручання. Поспілкувались в ефірі першого Вінницького мультимедійного проєкту «Час […]

19.09.2023

Інтраопераційний нейромоніторинг в Spinex

Чудова новина для пацієнтів від Spinex! У нас відбулася неймовірна подія, яка відкриває новий рівень безпеки та ефективності в хірургії! У SPINEX придбано систему інтраопераційного нейромоніторингу (ІОНМ) американського виробника CADWELL, і ми не можемо припинити відчувати хвилювання. Технологія ІОНМ – це величезний крок у майстерності нейрохірургії, який дозволяє контролювати абсолютно усі функції головного та спинного […]

12.09.2023

Науково-практична конференція від лікарів Spinex та Аксіс для військових лікарів під патронатом Української Асоціації Нейрохірургів

Науково-практична конференція від лікарів Spinex та Аксіс для військових лікарів під патронатом Української Асоціації Нейрохірургів Прагнемо ділитись досвідом, гуртуватись та допомагати українським військовослужбовцям. Саме тому 26 травня о 10:00 буде проведено вебінар на тему “Хірургічне лікування бойової травми периферичних нервів у віддаленому періоді” Щоб взяти учать конференції переходьте за посиланням нижче та здійсніть реєстрацію заповнивши […]

04.05.2023

Допомагаємо ЗСУ

Допомагаємо тим, хто боронить нашу країну, незалежність та життя! Від самого початку нападу на Україну та повномасштабної війни, яку розпочав ворог, лікарі нейрохірурги, ортопеди-травматологи, неврологи, ЛОР-хірурги центру сучасної хірургії Спайнекс стоять непохитно на варті здоров’я кожного українця. Наші фахівці консультують усіх, хто має потребу у професійній медичній допомозі для подолання болю. Лікарі також проводять оперативні […]

16.05.2022

Спайнекс повертається до роботи!

Ми продовжуємо приймати пацієнтів з різних куточків країни задля надання кваліфікованої медичної допомоги від лікарів:

29.03.2022

Подолання хронічного болю

Відгукуватися болем можуть не лише тілесні захворювання, а й емоційні порушення. Від душевного стану залежить і те, з якою силою відчувається біль. Отож при лікуванні хронічних больових синдромів «золотим стандартом» є залучення до терапевтичного процесу психолога.

12.10.2021

Нехірургічне лікування хронічного болю в суглобах методом радіочастотної денервації

Електродом під контролем УЗД або рентгена відбувається блокування больових імпульсів в чутливих нервах суглобів локальним високочастотним електромагнітним полем, внаслідок чого зникає або зменшується біль у враженому суглобі.

17.05.2020

?РЕГЕНЕРАТИВНА МЕДИЦИНА

?СТОВБУРОВІ КЛІТИНИ Людський організм являється саморегульованою системою та побудованою так, щоб при необхідності він міг самостійно ♻️відновитися. В деякий випадках, внаслідок специфічності місця ?травми, важкості травми або зниження відновних можливостей пов’язане з віком, ваше тіло може не справитися з отриманим пошкодженням. Одним із напрямків регенеративної медицини є використання стовбурових клітин. Джерелом для отримання стовбурових клітин […]

05.05.2020

Корисні канікули з #SPINEX

Школа закінчилась, але проблеми із порушенням постави залишились! Записуйте своїх дітей на консультацію до невролога та ми подаруємо перше індивідуальне заняття з реабілітологом у залі БЕЗКОШТОВНО!

29.05.2019

Консультація дитячого травматолога + цифровий рентген безкоштовно!

Записуйтесь на консультацію дитячого травматолога-ортопеда та отримай безкоштовний цифровий рентген!

29.05.2019

Хто та чому займається реабілітацією в SPINEX?

Spinex довіряє тільки найкращим фахівцям, саме тому відділенням реабілітації займаються провідні спеціалісти у даній галузі — Центр відновлення хребта Аксіс.
Реабілітація в Аксіс являє собою комплексну програму відновлення після травм та операцій, при патологіях опорно-рухового апарату та спортивних травмах.

07.05.2019

Чому терпнуть руки? / Причина не у віці!

Втрата чутливості та біль в руках може бути наслідком різних причин, проте найбільш поширеною проблемою є синдром зап’ястного каналу (тунельний карпальний синдром).

07.05.2019

Ішемічний інсульт: причини, симптоми, наслідки

Кожного року в Україні реєструється близько 150 тисяч випадків ішемічного інсульту. Захворювання може призвести до інвалідності, яка проявляється у вигляді паралічу кінцівок, втрати зору, перекосу обличчя. Частіше хворіють люди середнього та старшого віку.

07.05.2019

Історія позбавлення від нестерпного болю у PINEX!

Сергій мучився від болю в спині протягом довгих 13 років. Він отримав травму хребта у 2006 році. Сергій пройшов довгий шлях до одужання: звертався до багатьох спеціалістів, масажистів, мануальщиків різних міст України. Навіть ходив на йогу, аби спина перестала боліти.

07.05.2019

Інноваційне лікування травм та захворювань суглобів стовбуровими клітинами у Вінниці

Днями у Вінниці пройшла одна з перших в Україні операцій по вживленню стовбурових клітин пацієнту з остеоартрозом у вражений колінний суглоб. Це стало можливим завдяки співпраці центру сучасної хірургії SPINEX з компанією Arthrex, що є світовим лідером та новатором в малоінвазивній ортопедії та травматології.

07.05.2019

Чим небезпечна грижа міжхребцевого диску?

Перший і основний симптом грижі міжхребцевого диску — біль в спині, який посилюється при рухах, зміні положення тіла, піднятті будь-яких предметів. Біль може розповсюджуватись по нозі аж до стопи, віддавати у груди, плече або руку.

07.05.2019

SPINEX відчиняє свої двері!

Центр сучасної хірургії SPINEX — це приватний медичний центр повного циклу, який створений з урахуванням успішного досвіду світової медицини для надання професійної медичної допомоги.
До ваших послуг нейрохірургічне відділення, травматологічне відділення, відділення пластичної хірургії, діагностика та реабілітація.

06.05.2019

Запис на прийом

Ми обов'язково передзвонимо вам протягом 30 хвилин та уточнимо всі деталі



* Обов'язкові для заповнення поля

Запис на прийом

Ми обов’язково передзвонимо Вам
протягом 30 хвилин та уточнимо всі деталі
Якщо ви бажаєте самостійно здійснити запис
до конкретного спеціаліста переходьте за посиланням