Інтраопераційний нейромоніторинг в Spinex – Spinex
+
spinex.vin@gmail.com Як дістатись
Онлайн консультація
Пн-Пт 8:00-20:00
Cб 8:00-16:00

Актуальні новини

Інтраопераційний нейромоніторинг в Spinex

Чудова новина для пацієнтів від Spinex!

У нас відбулася неймовірна подія, яка відкриває новий рівень безпеки та ефективності в хірургії! У SPINEX придбано систему інтраопераційного нейромоніторингу (ІОНМ) американського виробника CADWELL, і ми не можемо припинити відчувати хвилювання.

Технологія ІОНМ – це величезний крок у майстерності нейрохірургії, який дозволяє контролювати абсолютно усі функції головного та спинного мозку під час операції, що значно знижує вірогідність виникнення неврологічного дефіциту, тобто порушення певної функції мозку. Завдяки співпраці з Ольгою Герасименко, однією з найкращих нейрофізіологів України, наші лікарі отримали унікальну можливість впровадити всі переваги та можливості цієї технології.

Тепер у Спайнекс ми використовуємо інтраопераційний нейромоніторинг в нашій рутинній хірургічній практиці і надаємо пацієнтам більше гарантій того що операція пройде вдало і ми зможемо зберегти усі функції мозку.

Спільно ми рухаємось в майбутнє медицини, де кожна хвилина і кожен етап операції контролюються і максимально безпечні для вас. Дякуємо за вашу довіру і підтримку!

Центр сучасної хірургії Spinex!

Запис на прийом

Ми обов'язково передзвонимо вам протягом 30 хвилин та уточнимо всі деталі



* Обов'язкові для заповнення поля

Запис на прийом

Ми обов’язково передзвонимо Вам
протягом 30 хвилин та уточнимо всі деталі
Якщо ви бажаєте самостійно здійснити запис
до конкретного спеціаліста переходьте за посиланням