PRP-терапія | Spinex
+
spinex.vin@gmail.com Як дістатись
Онлайн консультація
Пн-Пт 8:00-20:00
Cб 8:00-16:00

Регенеративна медицина / Ортобіологія

PRP-терапія

Людський організм являється саморегульованою системою та побудовано так, щоб при необхідності він міг самостійно відновитися. В деякий випадках, внаслідок специфічності місця травми, важкості травми або зниження відновних можливостей, пов’язане з віком, ваше тіло може не справитися з отриманим пошкодженням.

В методиках Spinex використовуються природні захисні та відновні властивості вашого власного тіла для відновлення або пом’якшення наслідків перенесеного пошкодження, концентруючи їх на точному місці пошкодження. Такий підхід забезпечує природне ефективне лікування великого кластеру патологій.

Один з методів регенераторної медицини, який використовується в медичному центрі Spinex  є Аутологічна плазма, збагачена тромбоцитами (Platelet – Rich Plasma (PRP-терапія))

Аутологічна плазма збагачена тромбоцитами (PRP-терапія)

Аутологічна плазма, збагачена тромбоцитами (PRP), отримується шляхом концентрації тромбоцитів у крові для покращення заживлення. Тромбоцити містять спеціальні білки – фактори росту, які можуть запустити нормальний процес заживлення, щоб стимулювати ваше тіло до самовідновлення. Спеціальна обробка дозволяє нам видалити практично всі ваші білі (лейкоцити) та червоні (еритроцити) кров’яні клітини, щоб те, що вводиться, містило лише те, що потрібно вашому тілу для відновлення.

Запис на прийом

Ми обов'язково передзвонимо вам протягом 30 хвилин та уточнимо всі деталі



* Обов'язкові для заповнення поля

Запис на прийом

Ми обов’язково передзвонимо Вам
протягом 30 хвилин та уточнимо всі деталі
Якщо ви бажаєте самостійно здійснити запис
до конкретного спеціаліста переходьте за посиланням